Integratieve kindertherapie (IKT) - Hanneke van Lankveld

Integratieve kindertherapie 

Zit uw kind niet lekker in zijn vel? Heeft hij of zij gedragsproblemen of klachten op emotioneel of fysiek gebied? Wellicht dat integratieve kindertherapie u en uw kind hulp kan bieden. Als kindertherapeut en kindercoach help ik kinderen, en hun ouders, om te ontdekken wat het probleem achter het probleemgedrag of de klacht is en wat de oplossing hiervoor is. Mijn doel is om uw kind zich weer compleet en gelukkig te laten voelen.

Want immers ieder kind weet het, kan het en doet het!

Wat houdt integratieve kindertherapie in?

 

Ervaren kindertherapeut en kindercoach

Mijn naam is Hanneke van Lankveld en ik werk al ruim 9 jaar met veel plezier als integratief kindertherapeut en kindercoach. Mijn uitgangspunt is dat een kind bewust en onbewust weet welk probleem het heeft, het zelf kan oplossen en vaak ook nog weet met welke middelen. Het kind staat centraal tijdens mijn begeleiding en leidt de weg. Het resultaat is dat mijn therapie/coaching geen snelle pleister op een wond is, maar dat verandering van binnenuit komt en blijvend van aard is.

Lees meer over mij

 

Praktijk in  Helmond, Sint-Oedenrode, Boxmeer

U kunt bij mij terecht in Helmond, Sint-Oedenrode en Boxmeer. Benieuwd wat ik voor u en uw kind kan betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.